محمد
1 هفته پیش توسط محمد مطرح شد
4 پاسخ

از کجا پروژه بگیرم

سلام دوستان
من وردپرس رو کار کردم بلدم. از چه سایت هایی و از کجا میتونم پروژه بگیرم؟ خیلی نیاز دارم به انجام پروژه.نمونه کاری هم ندارم.
ممنون میشم راهنماییم بکنید


ثبت پرسش جدید
رایموند
تخصص : مختصص وردپرس - برنامه نویس لار...
@Raymond 1 هفته پیش آپدیت شد
0

درود خوبی...
می توانید از پونیشا و کارلنسر یا پارسکدرز پروژه بگیرید ولی حواسش به پروژه و کارفرمای فیک باشد.
من بیشتر پروژه از کانال های گروه های تلگرامی می گیرم.


محمد
تخصص : برنامه نویس
@iloveroocket 1 هفته پیش مطرح شد
0

سلام ممنونم ازت ، چطور کانال تلگرامی پیدا کنم؟ خیلی نیاز دارم به انجام یک پروژه


رایموند
تخصص : مختصص وردپرس - برنامه نویس لار...
@Raymond 6 روز پیش آپدیت شد
0

@iloveroocket
توی تلگرام بخش سرچش اسم دورکاری بنویس که کلی کانال میاد یا توی گروه های برنامه نویسی می تونی پروژه گیر بیارید.


آرش یدی
تخصص : امنیت بک اند
@dark25eye 4 روز پیش مطرح شد
0

سلام خدمت شما دوست عزیزم
برای شروع گرفتن پروژه وردپرس، خیلی مهمه که راه درست رو دنبال کنی و خودت رو به کارفرماها معرفی کنی. چون نمونه کار نداری، باید از روش‌هایی استفاده کنی که بتونی خودت رو توی این حوزه به‌عنوان یک فریلنسر مطرح کنی.

نقشه راه برای گرفتن پروژه وردپرس:
ثبت‌نام در سایت‌های فریلنسری ایرانی: ابتدا باید توی سایت‌های فریلنسری ایرانی ثبت‌نام کنی. این سایت‌ها بهترین مکان‌ها برای شروع گرفتن پروژه هستن:

کارلنسر: یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های فریلنسری ایران که به راحتی می‌تونی پروژه پیدا کنی. پیشنهاد می‌کنم شروع کنی با پروژه‌های کوچک و ساده که تجربه‌ت رو بیشتر کنی.
پونیشا: این سایت هم مشابه کارلنسره و پروژه‌های مختلف در زمینه طراحی سایت وردپرس داره.
مجموعه‌های دیگه مثل پارسکدرز و آزادکار هم گزینه‌های خوبی برای پیدا کردن پروژه هستند.
ساخت نمونه کارها (Portfolio): از اونجایی که نمونه کار نداری، می‌تونی خودت یک سایت وردپرسی بسازی و به عنوان نمونه کار ازش استفاده کنی. مثلا یک سایت نمونه برای یک کسب و کار فرضی بساز و داخل اون از قالب‌های وردپرسی رایگان یا پرداختی استفاده کن. در این صورت کارفرما می‌تونه پروژه‌های قبلی‌تو ببینه و اعتمادش بیشتر بشه.

پیشنهادات ابتدایی و ارائه قیمت مناسب: وقتی وارد این سایت‌ها می‌شی، با پروژه‌های کوچک و ارزان قیمت شروع کن. اینطور به راحتی می‌تونی تجربه کسب کنی و کم‌کم اعتبار پیدا کنی. بعد از اینکه چند پروژه کوچک رو انجام دادی، می‌تونی قیمت‌های خودت رو افزایش بدی و وارد پروژه‌های بزرگتر بشی.

نوشتن پیشنهادات دقیق و جذاب: وقتی به یک پروژه علاقه‌مند شدی، سعی کن پیشنهاداتت رو دقیق و جذاب بنویسی. توضیح بده که چرا می‌تونی این پروژه رو انجام بدی، چطور با وردپرس کار می‌کنی و چرا باید پروژه رو به تو بسپارند. همچنین اگر وقت کنی، یک راهنمایی کوچک یا توضیح برای کارفرما در نظر بگیر که نشون بده درک خوبی از نیازهای اون پروژه داری.

ارتباط با مشتریان: باید توانایی‌های خودت رو به وضوح بیان کنی و به سوالات کارفرماها به دقت پاسخ بدی. همیشه با مشتریان محترمانه و حرفه‌ای برخورد کن و اون‌ها رو از روند کار مطمئن کن.

توجه به بازخوردها و رضایت مشتریان: وقتی پروژه‌ای رو تموم می‌کنی، حتماً از مشتری بخواه که یک بازخورد بده. این بازخوردها می‌تونه کمک بزرگی باشه که مشتریان جدیدتر بهت اعتماد کنند. هرچه بازخوردهای مثبت بیشتری داشته باشی، سریع‌تر به موفقیت می‌رسی.

سایت‌های خارجی برای گرفتن پروژه:
همچنین، می‌تونی به سایت‌های خارجی مثل Upwork، Freelancer یا Fiverr هم نگاه کنی، اما این سایت‌ها بیشتر نیاز به تجربه دارند. اما می‌تونی بعد از کسب تجربه در سایت‌های ایرانی، کم‌کم وارد این سایت‌ها هم بشی.

در نهایت:
پروژه گرفتن مثل هر شغل دیگه‌ای زمان می‌بره، اما با تلاش و پیگیری، می‌تونی خودت رو به کارفرماها معرفی کنی و کم‌کم از پروژه‌های کوچیک شروع کنی و به پروژه‌های بزرگتر برسید.

امیدوارم این راهنمایی‌ها بهت کمک کنه و موفق بشی! اگر سوالی بود، حتما بپرس.


برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام